Értékes döntetlen idegenben

A bajnokság 6. fordulójában a Gesztely vendége volt csapatunk. Az amúgy is nehéznek ígérkező mérkőzést nem segítette az sem, hogy a hazaiak már a mérkőzés elején egy remek lövés után megszerezték a vezetést. Aztán az első félidő közepén Vámosi Csaba büntetőből egyenlített. A félidő vége felé a hazaiak ismét egy közeli helyzetet értékesítve kerültek előnybe. A folytatásban inkább kontrákból próbáltunk gólhelyzetbe kerülni, de a játékvezető a hazaiak javára ítélt büntetőt. A kapusunk viszont jól érezte az irányt és védeni tudta a büntetőt, amit egy perccel később Gáspár Milán hálálta meg, egy remek találattal. Az utolsó pillanatban még akadt egy lehetőségünk a kapu közelében, de nem sikerült megszerezni a győzelmet.

Gesztely FC – Mezőkeresztes VSE 2-2 (2-1)
Gól: Vámosi Cs., Gáspár
Ifi: 2-0

Következő mérkőzés:
Mezőkeresztes VSE -KKFC Mezőcsát 20211.09.25. (szombat) 16:00

A bajnoki mérkőzésekről Kertész Pétert kérdeztük:

Hogyan láttad a Gesztely elleni mérkőzést?

– Nehéz mérkőzésre számítottam, de mi győztes mérkőzésből érkeztünk, a Gesztely pedig nincs túl jó formában. Végig azt hangoztattam a srácoknak, hogy bízzanak magukban, és ami még fontosabb egymásban. Kiemeltem, hogy csapatként erősebbek vagyunk, de ez kevés, ha az öltözőben marad. Első félidőben túlságosan tiszteltük az ellenfelünk, de úgy gondolom a második félidő a miénk volt. Jól jöttünk ki a forduló pontokból, amihez társult több kiemelkedő teljesítmény, így sikerült pontot szereznünk.

Mi hiányzott a győzelemhez?

– 2-1-es Gesztelyi vezetésnél büntetőt hárított kapusunk, majd ember előnybe kerültünk. Sikerült egyenlíteni és egy lecsorgó labdából ziccerünk volt. Talán ha azt beütjük, akkor győzhettünk volna, de a mérkőzés képét nézve értékes pontot szereztünk.

Mire számítasz a Mezőcsát elleni következő bajnokin?

– A Mezőcsát is kezdi felvenni a megye 1 ritmusát, és sikerült is még igazolniuk az utolsó percekben. Nincs igazán messze a két település így igazi szomszédvári rangadót várok. Az fog nyerni, aki jobban akarja a győzelmet és jobban koncentrál. Igazán érétkes a múlt heti pont akkor lenne, ha sikerülne Szombaton itthon tartani a három pontot. Ezért el is várom a csapatomtól, hogy mindent megtegyen! Hajrá Keresztes!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük