A bajnokság 3. fordulójában az Aszalót fogadtuk haza pályán. A mérkőzést már az első félidőben eldönthettük volna, hiszen 4-5 komolyabb ziccert puskáztunk el, a vendégek egy távoli lövéssel veszélyeztették a kapunkat. A folytatásban már mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de a gól egyelőre elmaradt. A vendégektől a játékvezető második sárga lap miatt kiállított egy játékost. Az emberelőny talán minket zavart meg és kapkodni kezdtünk de Tekse középre passzolt labdáját Nagygyörgy Ádám magabiztosan a kapuba lőtte. Ezzel beállítva a mérkőzés végeredményét.

Mezőkeresztes VSE – Aszaló 1-0 (0-0)
Gól: Nagygyörgy Á.
Ifi: 4-2

Következő mérkőzés: Emőd ÁIDSE – Mezőkeresztes VSE 2021.09.05. Vasárnap 16:30

A győztes gólt szerzőt kérdeztük a mérkőzés után:

Hogyan láttad az Aszaló elleni mérkőzést?

– A játék alapján az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amit sajnos nem tudtunk gólra váltani. Úgy érzem, a mérkőzést végig fölényben játszottuk, sok helyzettel és mezőnymunkával párosítva megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot!

Milyen érzés volt a győztes gól?

– Gólt szerezni mindig jó érzés, nekem ritkán adatik meg, úgyhogy nagy öröm volt mérkőzést eldöntő gólt lőnöm, de a csapat rengeteget tett érte és meglett az eredménye!

Mire számítasz az Emőd elleni mérkőzésen?

– Nehéz mérkőzésre számítok Emőd ellen, tavaly sajnos egy pontot sem tudtunk szerezni ellenük, úgyhogy van miért revansot venni, remélem az Aszaló elleni győzelem nagy lökést adott a csapatnak és azon leszünk, hogy ponttal-pontokkal távozzunk Emődről!
Hajrá Keresztes!