Keserű döntetlen

A bajnokság 7. fordulójában a Mezőcsát látogatott hozzánk. Ahogy máskor sem, így ezen a mérkőzésen sem volt könnyű dolgunk a győzelem megszerzésében, mivel a vendégek inkább a védekezésre fektették a hangsúlyt. Bár az első félidőben nekik adódott hatalmas helyzetük, de nem tudtak túljárni a kapusunk eszén. A második félidőben inkább mi domináltunk, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de a gyenge és pontatlan lövéseink nem okoztak nagy gondot. A mérkőzésen gól nem esett, így gólnélküli döntetlennel ért véget a találkozó.
Mezőkeresztes VSE – KKFC Mezőcsát 0-0 (0-0)
Ifi: 1-0
Következő bajnoki mérkőzés: Mezőkeresztes VSE – Borsodnádasd LASE 2021.10.02. 15:00 (szombat)
Az elmúlt mérkőzésről Kertész Pétert kérdeztük:
Hogyan értékelnéd a Mezőcsát elleni mérkőzést?
– Elégedett akkor lettem volna, ha sikerül megnyerni a mérkőzést. Egész héten másról sem beszéltem a srácoknak csak hogy milyen nehéz mérkőzés előtt állunk, talán nem hitték el nekem. Bátortalanok voltunk és nem érezték egymást a srácok a pályán. Picit úgy éreztem mi most álltunk össze, míg ellenfelünk 100 éve együtt focizna. Első félidőben örülhettünk, hogy döntetlennel megyünk az öltözőbe, a második félidőbe viszont sok melót tettünk, csak a gól hiányzott. Természetesen hiányérzetem van és csalódott vagyok.
Mi hiányzott a győzelemhez?
– A gól! Kevés helyzetet dolgoztunk ki, ennél sokkal többet kell tenni egy győzelemért. Bízom benne tanultak a srácok belőle.
Mire számítasz a Borsodnádasd elleni következő bajnokin?
– Attól függ melyik csapat, melyik arcát fogja mutatni. Már ebben a szezonba is ért el mind a két csapat szép eredményeket, és csalódást keltő vereségeket is. Személy szerint egy nehéz, brusztolós mérkőzést várok, de örülnék, ha a jó értelemben cáfolnának meg a játékosaim.
Hajrá Keresztes!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük